כ״ב בתמוז תש״פ

סמינר חורף תש״ף – אוכל.נפש

אירוע זה עבר

יום שלישי 18.02.2020

עד יום חמישי 20.02.2020

מכון הדר

ז'בוטינסקי 44 ירושלים

שיתוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

שמחים להזמינכם לסמינר החורף של מכון הדר לשנת תש”ף!

שלושה ימים של לימוד תורה, תפילה וקהילה ברוח מכון הדר בנושא – על אכילה, אתיקה וקהילה.

נעסוק במקום של אוכל בחיינו מהיבטים גופניים, רוחניים וקהילתיים. נשאל על חובות מוסריות ודתיות סביב צריכת מזון מן החי, נתהה על התפקיד המרכזי של אוכל ביהדות כמגדיר זהות וכגורם מבדיל בין קהילות, ונדון בחשיבות הרוחנית של אוכל ואכילה בחיינו.

בואו ללמוד עם הר’ אביטל הוכשטיין, הר’ אביבה ריצ’מן, הר’ נדב ברגר, פרופ’ תמר רוס, ד”ר עמית גבריהו ועוד נוספים.

שלישי – חמישי | כג – כה בשבט | 18-20.2| ירושלים

לפרטים נוספים
לו״ז הסמינר ו- תיאורי שיעורים

הרשמה מוקדמת פתוחה עד ה-26.1, כ”ט טבת
שימו לב שהוארכה ההרשמה, תאריך אחרון להרשמה 8.2 מוצאי פרשת בשלח, י״ג שבט

ארכיון האירוע

סגירת תפריט